Ethan


Elke zaterdagochtend drink ik ergens koffie met mijn ouders. We doen dit al jaren, om elkaar in ieder geval eens per week te zien en even lekker bij te kletsen. Mijn ouders en ik zijn de harde kern, sinds drie jaar aangesterkt met Enzo, het 3-jarig zoontje van mijn broer. Tegenwoordig gaat mijn schoonzus ook vaak mee, en soms is Thomas ook van de partij. We beginnen kortom al een hele koffieclub te worden, en het is altijd reuze gezellig. Enzo is uiteraard de grote aandachttrekker, waardoor het van bijkletsen niet echt meer komt de laatste paar jaar. Maar who cares? We genieten allemaal van onze kleine druktemaker.

En nu heeft Enzo een broertje. Vijf maanden is hij, en de tweede oogappel van de familie. Sinds kort is ook hij ingewijd in ons zaterdagochtendritueel. Hij drinkt nog niets anders dan melk, laat staan koffie, maar hij gaat wel gezellig mee in z’n maxicosy. De ene keer kijkt hij verwonderd rond naar alles wat voorbij gaat, de andere keer slaapt hij en gaat alles heerlijk langs hem heen. Hij kan lachen als de beste, vooral om zijn grote broer. Het nieuwste lid van onze familie heet Ethan. Welkom bij de club!

Advertenties

Een Reactie op “Ethan

  1. Hoi Esther, vandaag de comp. aangezet en zag (misschien al eerder) een
    geel-oker blokje met een I daar doorheen, maar geen aandacht aan geschonken.

    Jouw naam stond er bij en het waren er nu een stuk of 8 en dacht laat ik die maar eens openen. Wat een verrassing en een professionele (Font) als je het zo
    noemt. Ziet er top uit met al die leuke verhalen,ervaringen en foto’s.
    Kusjes en nog gefeliciteerd ( je weet wel waar mee). Settie en Mamsie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s