Lasagne met spinazie, tomaat en champignons

lasagne

Laatst maakte ik deze hele lekkere vegan lasagne. In het originele recept met een bechamelsaus gemaakt met sojamelk, maar helaas, ik kwam er te laat achter dat we alleen gezoete sojamelk in huis hadden. Toen heb ik er maar paneermeel en wat klontjes margarine op gestrooid om toch een ‘gegratineerd’ effect te krijgen. Vond dit niet echt een succes, maar de lasagne zelf was heerlijk!

Advertenties

Een Reactie op “Lasagne met spinazie, tomaat en champignons

  1. Wie weet was het met die gezoete melk ook wel lekker. Je had er in de plaats misschien wel een tomatensaus kunnen bij maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s